16 de novembre 2006

Uzak


Género: Drama
Nacionalidad: Turquía
Director: Nuri Bilge Ceylan
Actores: Muzaffer Özdemir, Emin Toprak, Zuhal Gencer Erkaya, Nazan Kirilmis, Feridun Koc, Fatma Ceylan, Ebru Ceylan, Ebru Yapici.
Productor: Nuri Bilge Ceylan
Guión: Nuri Bilge Ceylan
Fotografía: Nuri Bilge Ceylan
Sinopsis: Un fotógrafo obsesionado con la idea de que la distancia entre su vida y sus ideales está creciendo se ve obligado a acoger en su apartamento a un joven familiar que ha dejado el pueblo para buscar trabajo a bordo de un barco en Estambul para viajar al extranjero.

Puntuació IMDB: 7.7
Puntuació Culturalia: 7.3

Pel·lícula proposada per: Àxel Torres

Assistència: 6

Puntuació:
Albert: 7,15
Aleix:
Àxel: 8.00
Miquel: 6.00
López:
Robert: 7.35

2 Comments:

Blogger Àxel Torres said...

Com en diuen? Sí, pel·lícula de culte. Memorable. Extraordinària. Típic film que els devoradors de cintes com "Con Air", "The italian job" o "El caso Bourne" consideren buits de contingut, o com els agrada dir, "en aquesta peli no hi passa res". En canvi, som davant d'un film on passen moltes coses i on es posa de manifest amb una extraordinària habilitat narrativa tot el reguitzell de frustracions, desitjos i sentiments foscos dels éssers humans. Amb dues interpretacions formidables (sobretot la de Mahmut) i un ritme i una fotografia que ratllen la perfecció. No li poso més d'un 8 per la seva senzillesa, però la seva virtud exagerada el mereixeria.

16/11/06 15:59  
Blogger Albert Burrull said...

Interessant pel·lícula i molt encertada per inaugurar les versions originals (seguiran les VO...?).

PD Visca Con Air!!

20/11/06 11:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home