28 de febrer 2006

Dopo Mezzanotte


Género: Comedia / Romántica
Nacionalidad: Italia
Director: Davide Ferrario
Actores: Giorgio Pasotti, Francesca Inaudi, Fabio Troiano, Francesca Picozza, Silvio Orlando, Pietro Eandi, Andrea Romero, Giampiero Perone, Francesco D’Alessio, Gianni Talia, Andrea Moretti, Gianna Cavalla, Claudio Pagano, Maurizio Vaiana, Ladis Zanini
Productor: Ladis Zanini
Música:Daniele Sepe
Sinopsis:Martino es un muchacho callado y solitario. Trabaja como vigilante nocturno en el Museo del Cine. Allí, durante la noche, da rienda suelta a su gran pasión, el cine.Amanda trabaja en un fast food. Vive en La Falchera, a las afueras de Turín y sueña con tener una vida mejor.Angelo es ladrón de coches y novio de Amanda.Una noche, huyendo de la policía, Amada entra en el universo de Martino, en el Museo del cine. Así arranca Después de Medianoche. Un narrador, como en los cuentos, nos introduce en el universo de lo cercano, en el mundo que hay detrás de la puerta de La Mole, el museo del cine de Turín, donde la magia de las imágenes y los números se entremezclan para tejer una historia de amor a tres bandas.
Duración: 89 minutos.
Pel·lícula proposada per Àxel Torres.

Assistència: 7
Nota mitjana de la peli: 6.63
Àxel: 7,75
Nacho: 5.65
Robert: 7.35
Ojete: 6.5
Plans:
Gil: 7.00
Arriki: 5.50

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Reapareix el cineclub avui? Espero que així sigui. Malgrat que ja he vist la peli no em faria res tornar-ho a fer...si més no per dóna corda al cineclub. Algú em podria venir a buscar amb cotxe? És que sinó no sé com m'ho faré per venir?

28/2/06 16:16  
Blogger Àxel Torres said...

Sé que us va encantar... Martino és l'ídol mundial i tots volem ser com ell!

1/3/06 15:11  
Blogger Albert Burrull said...

No puc opinar perquè no vaig poder venir però veig que la gent no fa comentaris... Crec que aquesta indiferència no és bona pel cineclub. Espero que sigui perquè la peli no va acabar d'agradar...

2/3/06 15:53  
Blogger Àxel Torres said...

Crec que "Doppo Mezzanotte" és una petita joia. Crea un univers màgic a partir del Museu del cine i fins i tot Torí, ciutat amb fama de lletja, sembla preciosa. Martino és un noi introvertit que viu en el seu món i és genial que sigui així. És dels que somnien en silenci i disfruten amb les coses petites. Te el seu punt encantador, i per això la noia s'enamora d'ell. La pel·lícula, que seria excel·lent, té un últim tram molt fluix que no està a l'alçada de la resta del film. Per això baixa a un 8. Si no seria una petita obra mestra.

14/3/06 17:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home