08 de novembre 2005

Samaritan Girl



Género: Drama
Nacionalidad: Corea del Sur
Director:Ki-duk Kim
Actores: Ji-min Kwak, Min-jeong Seo, Eol Lee Kwon, Hyun-Min Oh, Young, Im Gyun-Ho, Lee Jong-Gil, Shin Taek-Ki, Jung-gi Park, Gul-seon Kim, Seung-won Seo, Yoo Jae-Ik, Jung In-Gi, Jin-bae Jeon, Yook Sae-Jin
Productor: Jeong-min Bae, Jeong-min Baek
Guión: Ki-duk Kim
Fotografía: Sun Sang-Jae, Sang-jae Seon
Música: Park Ji, Ji-woong Park
Sinopsis: Yeo-jin es una adolescente que vive feliz con su padre, que es detective. Su mejor amiga, Jae-young, se prostituye mientras Yeo-jin la ayuda como manager y en guardar sus beneficios para el viaje que tienen planeado conjunto a Europa. Jae-young le cuenta una vieja historia india a Yeo-jin, dónde una prostituta llamada Vasumitra se convirtió en hombre tras practicar el sexo con unos Budistas llenos de fe. Jae-youyng le propone a Yeo-jin de llamarla Vasumitra a partir de ahora.
Duración: 95 minutos.

Pel·lícula proposada per: Àxel Torres
Assistència: 6
Nota mitjana de la pel·lícula: 6.96
Notes detallades:
Albert: 6.75
Aleix: 7.00
Axel: 8.00
Nacho: 7.25
Kasitas: 6.50
Plans: 6.25

8 Comments:

Blogger Àxel Torres said...

Justificació de la tria de la pel·lícula: Kim Ki-Duk és un director indispensable en qualsevol Cineclub. És una referència en el cinema asiàtic i en el cinema de qualitat. Per tant, cal com a mínim una pel·lícula seva. De les tres que he vist, he programat la més entretinguda, la que hi passen més coses i la que conté més diàleg. "Primavera, verano, otoño, invierno... y primavera" i "Hierro 3", excel·lents ambdues, les he descartat perquè tenia dubtes que s'adaptessin a la filosofia del Cine Club Bonavista. "Samaritan Girl" crec que hi entra.

Però vaja, si no la voleu, es pot fer un "Harry, un amigo que os quiere", un "Dopo Mezzanote" o un "Code 46", que serien menys arriscades.

4/11/05 15:25  
Blogger Albert Burrull said...

Ai ai ai... Això comença a ser Bonavista Ching Chang Sun... Crec que hauriem de tornar al cine europeu del primer dia! Rodaran caps... Reclamava que l'Axel tornés a agafar els comandaments, però ara...

5/11/05 20:43  
Blogger Àxel Torres said...

No podeu parar d'escriure la vostra expectació per la peli de demà, ja ho veig, jijiji... Doncs que sapigueu que les nenes samaritanes us donaran una sorpresa.

KIM KI FOREVER

8/11/05 04:42  
Blogger Albert Burrull said...

Després d'aquesta crítica excepcional, es fa molt dificil dir alguna cosa de la peli! Només dir que: Plans for President!!!

PD: És molt diferent un xino que un coreà??

10/11/05 12:17  
Blogger Àxel Torres said...

Tranquils, cap de les que tinc pensades és asiàtica. M'ha agradat molt la crítica!

10/11/05 16:46  
Blogger Albert Burrull said...

Aleix, això és un cineclub serio!!!!!
Estem a 4 dies de la propera projecció i no veig la informació!! Per cert, tinc un colega que em passarà moltes pelis de cineclub. Aixi que aneu-vos preparant. Em passarà algun documental molt bo. I és fan del Kusturica... (Això va pel Robert)

11/11/05 11:01  
Blogger Albert Burrull said...

Jo també tins una llarga llista... Si l'Aleix no s'afanya li pendrem la tanda! Jo vull una del Kustu!! Les bande sonores són espectaculars!!

11/11/05 16:27  
Blogger Àxel Torres said...

Mireu, el kustu és un paio antiestètic... Fa un càsting per triar els personatges més lletjos possibles? El millor que pot fer és anar a la repu un vendredi o un samedi, com moi, que vaig del tot begut, però segueixo dient coses coherents...

12/11/05 04:05  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home